Vanaf 24 maart 2014 worden voor de onderstaande Tabor diensten alle wachtwoorden om in te loggen, gelijk:

Alle leerlingen en medewerkers hebben vanaf deze datum nog maar één wachtwoord voor al deze diensten!
Dat wachtwoord wordt het wachtwoord waarmee je NU inlogt op de schoolcomputers en de WiFi.

Let op ! Alle gebruikers hebben t/m 23 maart 2014 de tijd om drie veiligheidsvragen te kiezen. Met deze drie veiligheidsvragen kun je altijd zelf, via mijn.tabor.nl, je wachtwoord terughalen mocht je het ooit kwijt bent.

Ga naar : mijn.tabor.nl Log daar in met je huidige netwerk gebruikersnaam en wachtwoord, dit kan zowel thuis als op school gedaan worden. Dit is dus het wachtwoord waarmee je nu inlogt op de computers van school en dus niet van Magister!

Alle leerlingen en medewerkers moeten vóór 23 maart 2014 inloggen op mijn.tabor.nl en deze actie hebben uitgevoerd. Gebruikers die niet vóór 23 maart 2014 hebben ingelogd op mijn.tabor.nl, krijgen een nieuw gegenereerd wachtwoord en kunnen dan niet meer met hun oude wachtwoord inloggen op één van de bovenstaande diensten.

Vanaf 24 maart 2014 worden alle wachtwoorden van de gebruikers gesynchroniseerd en gaat het wachtwoord in werking op bovenstaande diensten. Je hebt dan voor je mail, inloggen op de computers van school, WiFi en Magister maar één wachtwoord.

Indien er vragen of problemen zijn, kom in de eerste- of tweede pauze naar systeembeheer op kamer 026. (tegenover de kluisjes, in de gang van scheikunde in het hoofdgebouw).

Wachtwoorden moeten minimaal bestaan uit: 8 posities, waarvan tenminste 2 hoofdletters en 1 leesteken.

Het is van groot belang dat iedereen vóór 23 maart de drie vragen beantwoordt en deze stappen volgt, anders kun je vanaf 24 maart 2014 niet meer inloggen bij Tabor.